05 d’octubre 2008

Nova temporada de concerts. Tardor 2008

El Trio Staccato oferirà dutrant la tardor d'aquest curs un nou cicle de concerts a diverses localitats de la Catalunya central. El diumenge 12 d'octubre la formació oferirà un concert a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) a les 6 de la tarda. S'interpretarà una primera part formada per un Trio Sonata de Haendel (op.5 Nr. 4) i el Preludi i Fuga en mi menor del compositor alemany L. van Beethoven. La segona part constarà d'un divertimento per a trio de corda de W.A. Mozart i l'obra cíclia "4 peces lòcries" del compositor igualadí J. Marcé.

El diumenge 19 d'octubre i en el marc de l'acte en ajuda dels malalts del càncer, s'oferirà un concert a Vilanova del Camí, al Centre Polivalent de Can Papasseit. el concert serà a les 6 de la tarda i s'interpretarà una primera part formada per el Trio Sonata de Haendel (op.5 Nr. 4) i el Preludi i Fuga en mi menor de L. van Beethoven i una segona part dedicada a la música popular catalana i a bandes sonores de pel·lícules. S'interpretaran les tres cançons populars catalanes (El flabiol, la llàntia del rei moro i En Pere Gallerí) amb una adaptació del compositor igualadí Joan Just i La sardana "Per tu ploro" de Pep Ventura i una selecció de diferents músiques de pel·lícula: El vals d'Amelie (de Yann Tiersen i de la pel·lícula Amelie), L'oboè de Gabriel (d'Enio Morricone i de la pel·lícula "La Missió"), la Vida és Bella (del compositor Nicola Piovani i de la pel·lícula del mateix nom) i La cançó "Over the rainbow" (del compositor H. Arlen i de la pel·lícula "el mag d'Oz").

I finalment, el dissabte 15 de novembre a la localitat d'Olesa de BonesValls (Alt penedès) s'oferirà un concert amb el mateix repertori que en el concert de Vilanova: Haendel, Beethoven, música popular catalana i bandes sonores de pel·lícules.